"Вова прийде - порядок наведе": У мережі обговорюють неоднозначну рекламу, яка з'явилася в українських містах

Щити, що недавно з’явилися в різних містах України, містять натяк на актора Володимира Зеленського.

Користувачі соціальних мереж обговорюють нові білборди з написом "Президент – слуга народу. Незабаром", передають Патріоти України.

Реклама містить натяк на актора Володимира Зеленського. Він зіграв роль президента Голобородька в серіалі "Слуга народу". Соціологи раз у раз включають сатирика до переліку ймовірних претендентів на посаду президента і навіть виводять його у другий тур. Однак сам актор досі не заявив про свою участь у перегонах.

"Якийсь дуже складний ребус на білборді. "Слуга народу" – це у нас серіал про Василя Голобородька. А хто грає роль Голобородька в серіалі – Володимир Зеленський. Значить, відповідь на ребус – "Президент – Володимир Зеленський", – написав львівський блогер, журналіст і фотограф Роман Голубовський.

"А справді, чому б і не Вова? На тлі старих, обридлих політиків із заводами в Росії і каламутними газовими схемами Зеленський виглядає справді дуже позитивно. То що, Володю, ти ТАК чи НІ?" – запитує блогер Mihail Shnayder.

"Вова прийде – порядок наведе!" – підписав свою світлину на тлі борда співак Іван Марунич.

А лучанка Victoria Zhuckovska припускає, що послання на білборді є нагадуванням чинному президенту, чим він повинен займатися на посаді: "Хей, Луцьк. Хто звертав увагу? Реклама серіалу чи Зеленський таки наважився? Чи то просто нагадування "хазяям життя", ким повинен бути президент?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...