"Вова. Володя. Володимир. Таємниці Росії Путіна": З'явилися подробиці про дитинство президента РФ в Грузії

За словами Курчаб-Редліх, дитинство у Путіна було дійсно жахливим.

Про це розповіла в інтерв'ю польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх, автор книги "Вова. Володя. Володимир. Таємниці Росії Путіна", передають Патріоти України з посиланням на belsat.eu.

"Тому що не та мати, не той батько, не Ленінград, де він нібито народився, не той рік народження - все, що можна прочитати в його біографії - брехня. Так склалося, що він народився під Уралом, в містечку Очор", - каже вона.

За словами Курчаб-Редліх, дитинство у Путіна було дійсно жахливим. Ще тоді майбутній президент Росії зрозумів, що "треба, по-перше, захищатися до кінця, а по-друге, брехати, брехати, і ще раз брехати". Цьому навчив його другий вітчим, який був НКВСівцем. Він хоч і любив маленького Володю, але і бив його постійно.

Як каже журналістка, мати Путіна свого часу втекла від батька. "Він народився в 1950 році, коли його мати почала вчитися. Після війни вчилися не молоді дівчата, тільки жінки. Вона закінчила технікум, і поїхала на практику. Під час цієї практики вона познайомилася з іншим чоловіком. Коли у них народилася дитина, жінка, дізнавшись, що чоловік одружений, втекла від нього", - розповідає письменниця.

Мати залишила Путіна на батьків, а сама поїхала працювати до Грузії. Там вийшла заміж за грузина. "Жінка не знала, яка фантазія у грузинів: він їй розповів, що дуже багатий, і все прекрасно. Вона закохалася, вони дуже швидко одружилися і поїхали до Грузії, де виявилося, що в будинку його батька навіть не було нормальної підлоги. Але все ж вона попросила батьків, щоб їй Вовку привезли до Грузії. Там для хлопчика почалося пекло", - продовжує Курчаб-Редліх.

Спочатку начебто все було добре. Пізніше вітчим його зненавидів. Для вихідців з Кавказу позашлюбна дитина - справжній сором. "І йому довелося не тільки себе захищати, а й свою матір. Тоді він вивчив самбо та інше, але його дитинство там було дуже жорстоким. Пізніше його, як пакет, передали назад батькам матері під Урал. В місцевості, де вони жили, було повно Путіних. Бабуся і дідусь віддали хлопчика своїм родичам, які колись жили в Ленінграді і які втратили обох синів - одного до війни, другого - під час ленінградської блокади", - говорить журналістка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...