"Вован порядок наведе": Відомий співак розповів обурливу історію про поведінку київського таксиста

Російський співак і композитор Олексій Лебединський, більше відомий як Професор Лебединський, який зараз живе в Києві розказав історію про одного столичного таксиста, поведінкою якого він дуже обурився.

Про це Лебединський повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Щоб не спізнитися, заздалегідь викликаєш таксі. Потім дивишся, як вертиться на місці машинка на екрані і розумієш - до тебе їде м..дак. Не там розвернувся, їде в інший бік, знову розвернувся - розумієш, що к..чений. Дзвониш йому пояснити, як їхати - у відповідь два кострубатих обривка слів, гопницькі прихвати, криві наголоси, претензія до всього живого, сільське мукання, незв'язне мукання", - нарікає співак.

Лебединський розповів, що таксист віз його, порушуючи правила дорожнього руху, помиляючись, грубіянячи і дуже повільно.

"Сідаєш в тазик, бачиш цю нахабну пику цеглиною, яку хочеться порвати, сморід, брудні сидіння, з тріском невмикаюча передача, гуркіт важелів на купині. Ледве кермом орудує, суцільні перегазовки. Єдине бажання - викинути його з машини, сісти за кермо самому і поїхати", - пише Олексій.

До то ж, таксист виявився прихильником Путіна: "А він ще тут починає тобі розповідати, як він чекає приходу вована, що "той одразу порядок наведе". Безмозка ск..тина. Вбити таксиста. Не можна. Просто запізнився, змирися", - підсумував артист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...