Врятувати генерала Няшу: Патріот з Криму розповів, як його записали у "вбивці" Поклонської (відео)

Окупаційна влада Криму всіляко переслідує громадян, родичі яких пішли добровольцями в АТО або ж просто виїхали на материкову Україну.

Про це в ефірі програми "Грані війни" на ObozTV заявив боєць батальйону "Азов" з Криму Олексій Лисенко, передають Патріоти України.

"Я теж приховував обличчя, не викладав фотографії в соцмережах, але органи дізнання в Росії якимось чином дізналися, що я перебуваю в АТО. Приходили з обшуками до мами, до тата. Мені навіть інкримінують якусь "липову" справу. Чи то замах на Поклонську (колишній "прокурор" Криму. - ред.), чи то підпал якоїсь мечеті. Тобто якась маячня", - розповів доброволець.

За його словами, абсурдність ситуації полягає ще в тому, що він давно покинув півострів. "Причому сам інцидент відбувався на момент знаходження мене на сході України. Повна маячня, але кримінальна справа є, і вони виходячи з неї можуть проводити якісь слідчі дії", - констатував учасник АТО.

Також Левченко підкреслив, що в лавах ЗСУ зараз воює досить багато кримчан. "Перші склади "Азову" в основному складалися з людей з тимчасово окупованих територій: Крим, Донецьк, Луганськ", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...