"Врятувати хлопчика було неможливо": З'явились подробиці страшної трагедії у Запоріжжі (відео)

Мешканець квартири на восьмому поверсі, ймовірно, вирішив вкоротити собі віку. Під тим вікном опинилися батько з сином, якому і двох років не було - вони збиралися у гості й саме вийшли з під'їзду.

Реаніматологи зробили для хлопчика все, що змогли, проте травми виявились несумісними з життям, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Усміхнені обличчя та гарний настрій в очікуванні Нового року – молоде подружжя з маленьким сином буквально випромінює щастя на світлинах у соцмережах. Миколая родина відсвяткувала вдома, а у Новий рік збиралися до дідуся з бабусею із подарунками. Те, що сталось далі, схоже на сценарій фільму жахів.

Буквально за кілька метрів від місця трагедії - залишки конфетті та святкових феєрверків. За кілька годин до Нового року 39-річний чоловік відчинив вікно на 8-му поверсі та зробив свій останній крок. Якраз у той момент, коли з під'їзду виходили батько з маленькою дитиною.

Мати дещо затрималася, а коли вийшла із під'їзду, побачила лікарів швидкої та натовп, який збігся на сирени.

"Я лише чув, що удар був такий глухий – бац і все. Мати, щойно вийшла, - до "швидкої". Й одразу такий крик… Закрив вікно, не міг слухати", - згадує сусід Сергій Борисов.

"Із "швидкої" вийшла" медсестра і каже: "Моліться за малюка". І я вперше почула, як люди вслух молилися, читали "Отче наш", - говорить сусідка Ольга Гузенко.

Медики кажуть, врятувати хлопчика було неможливо. На момент приїзду реаніматологів він уже був у стані клінічної смерті.

"Чоловік упав просто на дитину. І дитина (показує) просто склалася. Проводилася серцево-легенева реанімація, яка не дала успіху. Дитина померла в кареті швидкої допомоги", - каже завідувач підстанцією спецбригад швидкої допомоги Віталій Резніков.

Чоловік, який викинувся з вікна, помер ще до приїзду лікарів. 39-річний Євген жив у квартирі просто під помешканням родини потерпілих. Сусіди мали нормальні стосунки. У будинку кажуть, що чоловік заробляв на життя будівельними роботами, допомагав робити ремонт у під'їздах та ніколи не конфліктував із іншими. Чому в Новий рік вирішив вкоротити собі віку, люди не розуміють.

"Що стало причиною трагедії – чи перебував чоловік у стані алкогольного сп'яніння або є інші обставини – з'ясує слідство", - говорить речник Запорізької обласної поліції Катерина Людвік.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "навмисне убивство". Але це радше формальність. Після перевірки справу мають закрити у зв'язку зі смертю винуватця. З хлопчиком, якому був один рік та 9 місяців, прощатимуться завтра.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...