"Врятувати рядового Шуру": "Народженню" "Малоросії" знайшли пояснення

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко придумав "Малоросію" саме зараз, щоб показати Російській Федерації, що на нього можна розраховувати і не треба замінювати на іншого.

Таку думку висловив старший науковий співробітник Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Каракуц, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Я так думаю, що Захарченко знає, що його збираються міняти або прибирати. Це був такий маневр, щоб "примазатися" до цієї політики Російської Федерації. І показати, що він ще в грі і на нього можна розраховувати", - сказав Каракуц.

Він наголосив, що це свого роду інформаційна операція.

"Спочатку були заяви Путіна, що російський і український народи - "єдині". Потім був Азаров, який сказав, що він "скоро повернеться". Готується все до того, що Росія і далі буде просувати свою політику - повернути Україну під свій контроль. І угруповання "ЛНР" і "ДНР" - це плацдарм, щоб здійснювати атаки для підриву існуючої української влади", - вважає Каракуц.

Він зазначив, що якщо "ЛНР" від заяви про "Малоросію" відхрестилася, то це доводить те, що це була саме позиція Захарченка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...