Все буде МАУ: У Коломойського пророкують провал проекту національного лоукостера

На переконання фахівця, національний лоукост-перевізник неможливий, оскільки немає критично важливих умов для його існування.
президент авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) Юрій Мірошников

Національний лоукост-перевізник, створення якого анонсовано в 2017 році, приречений на провал.

Про це під час прес-конференції заявив президент авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) Юрій Мірошников, передають Патріоти України з посиланням на ЦТС.

"З професійної точки зору, повноцінний український національний лоукост-перевізник неможливий, оскільки немає двох критично важливих умов для його існування. Його можна створити, але він скоро помре" - заявив Мірошников.

"По-перше, потрібен доступ до великих обсягів дешевих грошей. Без цього неможливо досягти дешевих цін при закупівлі літаків, а без дешевих літаків неможливо побудувати лоукост-модель. І по-друге, лоукост не буде успішним без масового ринку. На превеликий жаль, Україна зараз таким не є", - додав він.

Декількома днями раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян натякнув, що українська лоукост-авіакомпанія може бути зареєстрована вже в наступному місяці.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...