"Все буде Україна", - мешканці звільненого Травневого (відео)

Сьогодні співробітники української ДСНС відновили електрику в звільнених селищах Травневе і Гладосове, крім того, між населеними пунктами двічі на добу курсують пасажирські автобуси.

У деяких місцевих жителів на будинках гордо майорять українські прапори. Крім того, вони спростовують фейки пропагандистів про те, що багато жителів Травневеого і Гладосового стали виїжджати з будинків після того, як території перейшли під контроль ЗСУ, передають Патріоти України.

Зараз військові не припиняють відновлювати інфраструктуру селища, допомагають у поліпшенні дорожнього покриття. Місцеві відзначають: «Це добрі і хороші люди».

Зараз в селі проживають дві мами з маленькими дітьми, одна з них розповіла, що завдяки українським військовим її дитина забезпечена памперсами і всім необхідним.

Місцеві жителі відзначають: «Тепер тут завжди буде український прапор».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...