Все для туристів: "Місто жебраків, лицемірів і злодіїв, або чому я більше не люблю свій Львів", - блогер

Як зазначає львів'янкаблогер, "хоч бери і їдь сам в інше місто, де можеш насолодитись прогулянкою, а не стати черговим лохом навколотуристичного "бізнесу" бутафорії і бариг".

Про це пише у своєму блозі львів'янка Олена Ярошенко, передають Патріоти України.

"- Дівчинко, а ти знаєш хто я? – питає в дочки хлопчина років 20-ти в костюмі Миколая. Штучна борода, особливо контрастує з молодим дитячим обличчям.

- Святий Миколай? – запитує донька.

А далі по тексту: розкажи віршика, а на тобі цукерочку, листівочку, і мамі – "...підтримайте Миколая скільки можете".
Далі видає мала : " – Мам, то не справжній Миколай. Миколай на небі. Нашо дядя так вдягся?".

Гроші заробляє кажу. А що? З таким "Миколаєм" люба дитяча віра розіб'ється вщент. Далі Чубака/мім/дарт Вейдер, чи хто там в них на зміні. Подивись, сфоткайся, пожертвуй. Купи світлячок дитині, цукерку на паличці, іграшку... Все для діток, так, щоб без варіантів було.

Те саме з жовтоблакитними стрічками. Ну ти ж не відмовишся пов'язати прапор своєї країни правда?

Відмовся, відчуй себе не патріотом або жмотом в очах дитини.

І справа ж не в тих пару гривнях, справа ж в совісті. Коли тебе розводять на твоїх батьківських, чи патріотичних почуттях. Вже краще кину бомжу з табличкою "на бухло", принаймні чесно.

Все б нічого, йдемо далі.

Оркестр. Грають не погано, великий натовп. Поціновувачі наливок танцюють, діти радіють, а ти міцно стискаєш сумку, гаманець і телефон, бо хоч не турист, але добре знаєш, як працюють щипачі в натовпі. Половина відволікає зівак, інша "працює" по кишенях.

Пробираючись крізь столики з п'яним натовпом біля "наливок" на тротуарі, дивимось, щоб не задіти чиюсь склянку, не зловити бичок в рукав пальто. І щоб на тебе і дитину не впало те, що вже набралось наливки до втрати людської подоби крізь п'яний регіт, какофонію музики й відбірний мат.

Ср*ний шанхай. Місто жебраків, лицемірів і злодіїв. Все для туристів. Прихисток нероб і шахраїв. Хоч бери і їдь сам в інше місто, де можеш насолодитись прогулянкою, а не стати черговим лохом навколотуристичного "бізнесу" бутафорії і бариг, рядженої ср*ні, яка докучає і туристам, і нам нещасним, що посміли виповзти з своїх районів прогулятись центром."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...