Все, як за СРСР: "У Росії немає союзників, а є країни, які нас використовують. Іран і КНДР об нас витирають ноги", - Латиніна

Росії ще жодного разу не вдавалося використовувати зі своєю метою Іран і КНДР, які користуються послугами РФ в ООН чи Сирії, зазначила російський публіцист Юлія Латиніна.

Режими Ірану і Північної Кореї використовують РФ зі своєю метою, ігноруючи інтереси самої Росії. Таку думку висловила в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"У Росії не те що немає союзників, окрім хіба що Вірменії, яка, звичайно, не найупливовіша країна у світі, а в нас є країни, які нас використовують, зокрема Іран та Північна Корея. Нам, до речі, ще жодного разу не вдавалося їх використовувати. Вони об нас витирають ноги", – розповіла вона.

На думку публіциста, КНДР та Іран без наслідків нехтують інтересами Росії.

"Іран називає нас "малим сатаною". Північна Корея не попереджає нас про запуски своїх ракет і час від часу бере в полон якісь російські торговельні кораблі, які пропливають повз. Як правило, це роблять північнокорейські прикордонники, яким просто дуже хочеться жерти. Тобто вони бачать: пливе корабель. Вони кажуть, що він зайшов у корейські територіальні води. Вони туди заходять. Ну, зрештою, в камбузі пожеруть. Після цього Росія звично утирається", – зазначила Латиніна.

Вона додала, що в разі таких дій із боку США Росія реагувала б інакше.

"Власне, дивна річ, що ці люди використовують нас. А ми не використовуємо їх. Раніше використання це виражалося в тому, що ми блокували різні антикорейські й антиіранські резолюції ООН. Тепер воно виражається в тому, що ми воюємо для підтримання "Хезболли" в Сирії, тому що, як ви розумієте, ми в Сирії нічого не забули і нічого ми там не виловимо", – підсумувала публіцист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...