Все менше росіян виправдовує і захищає політику Путіна

Проведення одиночних пікетів - єдиний доступний росіянам спосіб демонстрації протесту проти кремлівської політики.

Пікетники зазвичай піддаються жорсткому тиску з боку «громадськості», але в Волгограді днями народ наче підмінили. Учасник одиночного пікету Анатолій Болтихов поділився своїми враженнями від проведеної ним акції на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
«Волки сдохли?! Постоял так более часа, и заявляю: что-то случилось в моем отечестве!», – пише Болтихов. «Если раньше за такое время приходилось выслушивать 2-3 негативных отзыва, то вчера в Волгограде людей подменили!», - підкреслив учасник пікету.
Болтихов розповів подробиці про реакцію перехожих на його акцію, а саме:
- 20 осіб підійшли і потиснули руку.
- 5 осіб сфотографувалися поруч.
- 4 дізнавалися як стати поруч (але тримати в руках плакат були ще не готові)!
«За Кремль вступилось 3 пенсионерки (одна такого вида, что наверняка по помойкам побирается) и то на проходе, буквально убегая со словами «Сталина на вас нет»…», - уточнив пікетник.

За підрахунками Болтихова виходить, що з урахуванням водіїв махали і сигналів з автомобілів, близько 5% громадян активно заохочували його дії проти злодійської влади, а за президента висловилися менше 0,5%. «Наверное Дед Мороз что-то напутал», - зіронізував активіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...