"Все пішло на міст!": Окупанти не можуть відновити трасу Сімферополь - Севастополь

Дефіцитна сталь пішла на будівництво Кримського моста між окупованим Кримом і Росією. Через це роботи по відновленню траси гальмуються.
Обвал траси Сімферополь - Севастополь

Як повідомив представник підрядника - заступник директора ТОВ "ЛТК Груп" Володимир Логвінченко, 8 бригад робітників варять армокаркас, але бракує близько 60 тонн особливої дефіцитної стали для продовження робіт, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Крыма".

"Основна проблема - це логістика. Потрібна особлива сталь. Це арматура 400-ї марки, якої, на жаль, в наявності немає взагалі - вона замовна. Ми всі знаємо і очікуємо Керченський міст, в якому використовується саме ця арматура, по суті, ми перехоплюємо, використовуємо всі можливі ресурси. але питання в тому, що ми не потрапляємо в термін. Він названий 25 липня, але в контракті цей термін не прописаний, а зазначений термін 1 вересня. Це було побажання т.в.о. губернатора, на яке ми відгукнулися. на сьогоднішній день є відставання, може бути, тиждень, може бути, десять днів ", - пояснив Логвінченко.

У свою чергу міністр транспорту РФ Максим Соколов, який побував на місці обвалу траси, запевнив, що постарається оперативно допомогти і забезпечити севастопольський "провал" необхідною кількістю будматеріалів. Крім того, під час огляду ремонтних робіт на ділянці траси, пошкодженої зсувом, так званий т.в.о. "губернатора" Севастополя заявив журналістам, що точну суму назвати не може.

"Виділених коштів достатньо для приведення дороги в нормальний стан. Всі обсяги приймаються після експертизи виконаних робіт по факту. Та сума, яка виділена, це максимум, ми сподіваємося. Може бути і 70 млн рублів, і 80, і 65. Чи не 100 млн рублів - це рішення про граничну суму, яку Уряд Севастополя готове виділити на ремонт дороги", - заявив Овсянников.

Логвінченко вважає, що поки говорити про остаточні суми передчасно, так як є кошториси, які ще знаходяться в експертизі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...