Все побачимо: Усик розповів про очікування бід бою з Беллью

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик проведе захист всіх своїх поясів – WBA, WBC, WBO, IBF, а також журналу The Ring. Його суперником став екс-чемпіон Тоні Беллью. Бій відбудеться 10 листопада в Манчестері.

Олександр вже прибув до Великобританії і відразу ж після перельоту поспілкувався з пресою, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Усик розповів, як він себе почуває перед поєдинком: “Проблем з перельотом не було, відчуваю себе добре. Все добре в моєму тренувальному таборі. Чудово себе відчуваю, здоровим і упевненим. На даний момент я не думаю про бій. Я тільки приїхав, мені б розміститися, у душик і поїсти. Про Беллью я буду думати вже в суботу ввечері“.

Також, українець висловив надію, що майбутній бій з британцем стане кращим в його кар’єрі на даний момент.

На питання, що дасть йому перемога над Беллью, Усик відповів наступним чином: “Я б не сказав, що це буде більше, ніж перемога в суперсерії, але це буде нова сходинка. Нова сходинка у Великобританії, я хотів це зробити. У суботу ми все побачимо. Я не буду багато говорити, бо, хто багато говорить, той мало робить. Я буду мало розмовляти і постараюся більше робити“.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...