Все погано: Названо найнебезпечніші мости столиці

У Києві 75 мостів потребують термінового капітального ремонту і можуть нести загрозу безпеці. Деякі з них востаннє реконструювали понад 40 років тому.

Обвалення Кирилівського моста

Станом на серпень 2018 року три споруди перебувають у передаварійному стані: міст Патона, міст Метро і Шулявський шляхопровід. Останній був визнаний аварійним ще у 2007 році, після того як у пожежі втратив 30% несучої здатності, передають Патріоти України.

Тоді на його ремонт виділили три мільйони гривень, однак і це не допомогло - через 10 років, у 2017, шляхопровід частково обрушився. Подія обійшлася без жертв, проте міст так і не закрили: початок робіт там заплановано тільки на 18 серпня.

Ще один шляхопровід, Кирилівський, обвалився в липні 2018 - в той день столицю залило дощами. До моменту НП його вже почали ремонтувати і навіть встигли провести часткову реконструкцію, проте вода вимила ґрунт з-під опор.

До відновлення небезпечного моста Метро поки ще не приступили, хоча комунальники і обіцяють зробити це найближчим часом. Міст Патона також тільки чекає зміцнення, а поки руйнується буквально на очах.Міст Патона

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...