"Все пропало! Будут травить газами": "Гібриди" Путіна зі страхом чекають, що з початком ЧС-2018 "хунта" та "негри НАТО" підуть у рішучий наступ на Донбасі

На думку російських ЗМІ, українські війська збираються йти в наступ на Донбасі під час Чемпіоната світу з футболу в Росії, при чому вони будуть "застосовувати хімічну зброю", а "командувати буде НАТО".

Про це розповідають численні російські експерти і політики, передають Патріоти України.

Так, кремлівський політолог Сергій Марков склав цілу конспірологічну теорію, пов'язану з тим, що українська влада приурочує свої активні дії до спортивних подій в Росії.

"Вони керували Майданом у Києві, який пішов на збройний переворот в дні закриття Олімпіади в Сочі. У надії, що Росії буде не до України. Тепер вони готові провернути провокацію під чемпіонат світу з футболу. Занадто все сходиться. В цей час, мабуть, буде розгорнута нова війна на Донбасі. Росію будуть ставити перед жорстким вибором: або здати Донбас, або зірвати чемпіонат світу з футболу", - заявив Марков.

Навчання НАТО, які стартували в Балтійському морі 1 червня також хвилюють Кремль. Член Ради Федерації Росії Франц Клінцевич стверджує: "НАТО і українська армія керуються з єдиного центру", - тому, нібито очевидно, що якщо українські війська почнуть пробуксовувати, то альянс їм напевно допоможе.

Але крім того, деякі російські "експерти" вважають, що Україна може навіть застосувати хімічну зброю на Донбасі, щоб звинуватити в цьому РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...