"Все пропало?": Дружина ватажка анексованого Криму несподівано збідніла за останній рік

При цьому Олена Аксьонова заробила майже у вісім разів більше, ніж чоловік.

Олена та Сергій Аксьонови

Доходи дружини підконтрольного Кремлю глави Криму Сергія Аксьонова за 2017 рік зменшилися на 12,9 млн рублів (5,38 млн грн) у порівнянні з 2016 роком: з 32,8 млн рублів (13,7 млн грн) до 19,9 млн рублів (8,3 млн грн). При цьому доходи самого Аксьонова за рік склали 2,63 млн рублів (близько 1,2 млн грн).

Про це стало відомо з офіційної декларації Аксьонова про доходи, витрати і майно за 2017 рік, опублікованій на сайті російського уряду анексованого півострова, передають Патріоти України.

Олена Аксьонова заробила за рік в 7,6 рази більше, ніж чоловік. Згідно з документом, Аксьонов не володіє нерухомістю і транспортними засобами, але при цьому має в користуванні земельну ділянку площею 607 кв. м і житловий будинок площею 577,5 кв. м.

У власності Олени Аксьонової є дві квартири площею 66,3 кв. м і 30,6 кв. м, шість нежитлових приміщень мінімальною площею 36,3 кв. м і максимальною 129,8 кв. м, а також легковий автомобіль BMW 750 Lі xDrive.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...