"Все пропало!": Провідний експерт Росії і остання надія Путіна в економіці запропонував шефу здатися Заходу, щоб запобігти колапсу

Глава Рахункової палати Росії Олексій Кудрін заявив про те, що Вашингтон має намір ввести санкції, які боляче вдарять по простих громадянах Росії, і саме вони почнуть висловлювати свої претензії владі країни, зокрема, Володимиру Путіну.
Олексій Кудрін

Кудрін пропонує російській владі піти на поступки Заходу заради пом'якшення санкцій, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Він заявив, що поставлені завдання президента перед урядом, практично не здійсненні через санкції. Виходить, якщо народ проти скасування санкцій, то він проти досягнень, які поставив перед урядом Путін.

На думку голови Рахункової палати, російська влада повинна сприяти зниженню тиску на Росію, і він вважає, що Москва повинна піти раді Вашингтона, щоб уникнути введення нових, більш жорстких санкцій. Кудрін додав, що у Москви немає жодної підстави нарощувати напруженість з іншими державами.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...