"Все пропало!": За падінням рентабельності "Газпром" пробив чергове "дно"

У 2017 році чистий прибуток головної компанії ПАТ Газпром за російськими стандартами впала більш ніж в чотири рази і склала 100,297 млрд рублів.

При цьому в 2016 році прибуток газового монополіста досягав 411,425 мільярдів рублів, повідомляє UBR, передають Патріоти України.

Повідомляється, що прибуток головної компанії впав до мінімуму за 15 років. "В останній раз менше 100 мільярдів рублів товариство заробляло в 2002 році (53 мільярдів рублів). В опублікованій звітності компанія слідувала маркетинговим прийомам, утримавши показник чистого прибутку в тризначному показнику, проте в самому його мінімальному значенні", - свідчать дані "Газпрому".

Крім цього стало відомо, що виручка "Газпрому" виросла на 9,6% - до 4,313 мільярдів рублів, а валовий прибуток - лише на 3,36%, до 1,766 трильйонів рублів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...