"Все вернем взад!": У Путіна пообіцяли повернути "свою" Україну, котра "даже не страна" (відео)

Вірні посіпаки переспівують шостими номерами невігласа з пітерського підворіття, котрий ніколи не визначався блискучими знаннями ні з історії, ні з географії.

Олег Морозов

Член Ради Федерації Росії Олег Морозов нахабно заявив, що Росія сприймає Україну не як окрему незалежну державу, а як історичний проект і частину своєї долі, від якої вона не має наміру відмовлятися. Крім того, він вибухнув обуреннями через те, що Україна не хоче цього приймати і нібито почала сповідувати нацистські цінності. Неадекватний спіч Морозов озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Для нас Україна - це не політичний режим, це навіть не країна. Це історична доля! І це визначає особливості нашої політики щодо України. Як би ми не ставилися до влади України, її прихованої чи явної підтримки неонацистських або просто нацистських цінностей. Бандера - ваш національний герой! Що ви тут дурня клеїте перед усією країною?! Це знають вже діти і в Україні, і в Росії, а ви намагаєтеся це якось приховати", - висловився він.

Крім того, російський сенатор зробив цинічну заяву про те, що Україна нібито сама винна у втраті частини території, а Росія - її вічний "друг", який ніколи не відвернеться. При цьому Морозов безпринципно спростував факт того, що український Крим і Донбас окупували саме російські загарбники. Що стосується санкцій, які Кремль ввів щодо України, то їх Морозов також назвав дружньою поступкою.

"Розуміючи, що ви самі профукали свою територію, а не ми, все одно розуміємо, що Україна - це доля, це великий історичний проект. Вас рано чи пізно кине і Трамп, і Меркель... Але Росія все одно буде поводити себе відносно України дуже стримано, дуже вивірено. Ось ці санкційні заходи якраз про це всім кажуть. Ви говорите: "Нам не боляче". Розумієте, не боляче, тому що ми можемо зробити боляче, але не робимо. Розуміючи, що завтра в Україні зміниться влада, прийдуть інші люди і буде інший формат наших відносин. Згадайте моє слово", - самовпевнено заявив він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...