"Все из-за свекрови": З'явилися шокуючі подробиці вбивства матір'ю 6-річної доньки на Прикарпатті (фото)

Жорстоке вбивство матір'ю 6-річної доньки в Івано-Франківській області шокувало багатьох українців. Вразив і той факт, що люди, які знали дітовбивцю, поняття не мали про те, що жінка страждає на психічні розлади і перебуває на обліку.

знаряддя вбивства

Жахливий випадок стався в селі Вербовець Косівського району в ніч на 28 березня. 32-річна Євдокія прибігла до сусідів і розповіла, що ... вбила свою 6-річну доньку Сашу, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Прибулі на місце події поліцейські встановили, що жінка била дівчинку по голові молотком. Правоохоронцям затримана пояснила, що нібито почула голос, який наказав їй вбити дитину.

У місцевій сільраді "Обозревателю" розповіли, що не помічали у підозрюваної якихось психічних відхилень. "Нормальна жінка. Приходила нещодавно до нас субсидію оформляти, вела себе спокійно. І Євдокія, і її дочка Саша завжди були доглянуті, а вдома у них була чистота і порядок", - розповіла співробітниця сільради.місце подіїПрацівники місцевої школи розповіли нашим журналістам, що 6-річна Саша вчиться у них всього три тижні і перевелася зі школи сусіднього села Старий Косів. "Мама дівчинки - жінка енергійна. Вона цікавилася умовами навчання в школі, особливо якістю харчування в їдальні. У перший же день після уроків чекала доньку в школі, щоб забрати додому", - розповіли в навчальному закладі.

Також журналісти зв'язалися з учителями старокосівської школи. Працівники навчального закладу також запевнили, що мати дитини справляла враження абсолютно нормальної людини, та й маленька учениця не викликала тривогу. "У школі з мамою проблем не було. З дівчинкою розмовляв психолог і ніяких ознак того, що малятко боялася матері - не було. Також дівчинка ніколи не скаржилася, що мама її ображає або б'є", - відзначили вчителя.школа в селі Вербовець, де три тижні провчилася маленька СашаВони розповіли і про причини недавнього перекладу Саші з їхнього навчального закладу до іншого. "Все через свекруху. Мати дівчинки не хотіла, щоб та спілкувалася з Сашком (свекруха живе поруч зі школою) і перевела дівчинку ближче до дому", - розповіли вчителі.

На сьогоднішній день зловмисниця затримана. Слідчі порушили кримінальну виробництво по п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення матері підозри.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...