Все зовсім непогано: Експерт про результати саміту НАТО для України

Саміт НАТО та зустріч президентів Петра Порошенка і Дональда Трампа мають позитивний результат для України.

Таку думку висловила експерт-міжнародник Ганна Шелест, передають Патріоти України.

"Ми почули, найперше, повну підтримку України. Це було червоною лінією і на офіційній, і на паралельній частині. Паралельна частина - це міністри оборони, закордонних справ, члени парламентів, експерти, які обговорили головні питання. Тут майже на кожній сесії підіймали питання щодо неадекватної поведінки Російської Федерації, санкцій, єдності та підтримки України. Раніше про це говорили м'якше. Тут навіть якщо подивитися заключну декларацію саміту - дуже чіткі і відверті формулювання щодо російських дій проти України, Грузії і навіть Молдови", - сказала Шелест.

Вона звернула увагу на те, що Порошенко після 20-хвилинної зустрічі з Трампом був у доброму гуморі, що свідчить про позитивний для України результат переговорів.

"Не зважаючи на те, що багато зустрічей були скасовані, україно-американську - навіть таку коротку - ніхто не скасовував. Була підтверджена територіальна цілісність, миротворча операція. Тобто позиції, які Україні хотілося, щоб Трамп доніс до Російської Федерації", - зазначила експерт.

Джерело: 112 Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...