"Всі чекали, що буде Росія з великими зарплатами, зі змінами, а нічого фактично не відбулося": Волонтер про те, як кинули "вату" на Донбасі і в Криму (відео)

Жителі окупованих територій Донбасу і Криму за роки війни змінили ставлення до України, розчарувавшись у "русском мірє". Зараз ці люди навіть надають волонтерську допомогу українським військовим.

Про це розповіла в ефірі ObozTV волонтер Київського військового шпиталю Наталія Юсупова. За її словами, "дуже багато людей поміняли свою думку", передають Патріоти України.

"Раніше хлопці говорили, що там "в*та", а зараз говорять, що там і українці... Багато переселенців з Донбасу стали в шпиталь приходити. Раніше, фактично, їх не було, а зараз матеріальна допомога навіть з Донецька надходить", – зазначила вона.

"Я особисто знаю людей з Донецька, які були за Путіна, за Росію, а потім переїхали, живуть в Запоріжжі, Дніпрі, кажуть – ми були неправі, в Донецьку перебувати неможливо", – додала волонтер.

За словами Юсупової, багато жителів Криму мають аналогічні відчуття:

"З Керчі дівчина приїжджала, розповідала, що народ дуже незадоволений. У зв'язку зі стріляниною в школі (масове вбивство учнів керченського коледжу – ред.) кажуть, що всі місцеві знають, що це була організована масштабна злочинна діяльність, у школі була не одна молода людина, було набагато більше трупів тощо".

"Як кажуть жителі Керчі, це сталося через те, що люди стали обурюватися. Всі чекали, що буде Росія з великими зарплатами, зі змінами, а нічого фактично не відбулося. Народ почав обурюватися, ось і "пресонули" цією терористичною атакою в школі і залякали народ добре", – додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...