"Всі проти росіян": Капітан хокейної збірної Росії влаштував істерику після поразки своєї команди (відео)

Капітан молодіжної збірної Росії з хокею Клім Костін влаштував істерику після поразки російської команди в півфінальному матчі чемпіонату світу в Канаді проти збірної США (1:2).

Клім Костін

Відразу після матчу Костін розплакався, а під час нагородження всім своїм виглядом дав зрозуміти, що не хоче брати участь у церемонії. Російський хокеїст спершу роздратовано кинув свій шолом на лід, а потім віддав свою нагороду комусь із уболівальників. А коли трибуни невдоволено загули, російський хокеїст обматюкав уболівальників, що можна було прочитати по губах, передають Патріоти України.

Потім Костін заявив, що у Ванкувері, де проходив матч, "всі проти росіян": "Незарахований гол? Погоджуйся - не погоджуйся, не ми рішення приймаємо. У НХЛ такі голи зараховуються, руху ковзаном не було. Наш захисник добре побачив партнера, від ковзана залетіло. Думаю, цей момент нас трохи надломив. Але ми росіяни, тут все і всі проти нас. Це треба просто приймати і рухатися з цим далі", - сказав Костін.

Пізніше хокеїст вибачився за свою поведінку: "Я подивився відеозапис того, як себе вів, і хочу принести вибачення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...