"Всі розсудливі люди давно вже виїхали з РФ": Тверськой прокоментував "ідіотизм" росіян

Тема участі в президентських виборах в РФ Ксенії Собчак стала однією з головних інформаційних подій цілої країни. Це є однією з ознак деградації країни.

Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook відомий російський публіцист Олександр Тверськой, передають Патріоти України.

"Немає більш важливих тем в країні, ніж тема обговорення участі у виборах і навіть самого сходження на трон Ксюші Собчак. Ні-ні, ви не думайте, що я зараз жартую або перебільшую, Задзеркалля остаточно поїхало дахом. Кожен, буквально кожен, починаючи від останнього пропагандиста, закінчуючи самим ліберальним мислителем, на повному серйозі висловлюється на цю тему, щось там аналізує, робить припущення, наводить аргументи і аргументи ... " - написав він.

За його словами, ця тема стала "однією з головних інформаційних подій цілої країни".

"Чи то вони всі ідіоти, то чи нас тримають за ідіотів. Які вибори при цій диктатурі? Яка до бісової матері Собчак? А чому не Бузова? Чому не тітка Глаша з продуктового? Зрештою, чому не ваш сусід-алкаш Іванович? Давайте обговоримо їх участь у виборах (виборах, Карл) і шанси на перемогу (перемогу, Карліто) в цих виборах", - додав Тверськой.

"Ну, не вбивства ж українських громадян обговорювати на війні, розпочатій злочинним Кремлем і її народом, правильно? Не репресії ж кримських татар піддавать розголосу? Днями ось вбили двох українських солдатів. Російські окупанти вбили. Зараз проводяться масові допити кримських татар у зв'язку з їх останніми одиночними пікетами. Нудно, так, все це", - продовжив публіцист.

"Інша справа Собчак. Ну, на самий вже крайній випадок не заявляти ж, що весь цей ринковий базар навколо Собчак - це просто маячня, не варта жодної секунди уваги. Низькопробний фарс. Чи не говорити ж пряму правду, що Путін тут назавжди, що виборів в країні не існує в принципі, що всі ці потуги в імітацію демократичного процесу - безглузді і шиті білими нитками, що такі навіжені тирани при владі, як чекіст Путін, йдуть з Кремля тільки вперед ногами, що країна ж закінчилася і все, що нам залишається - кинути сили, що залишилися, на протидію зовнішній агресії Росії по відношенню до інших народів і держав. Адже чужі країни не винні, що Росія існує на цій планеті ... " - підкреслив він.

"Марно. Обговорюйте далі Собчак, відставки губернаторів, референдуми в Каталонії. Цей ідіотизм не зупинити. Не суспільство, а якийсь набрід. Безцільний, що морально опустився, деградований, як інтелектуально, так і морально, набрід", - резюмував Олександр.

Користувачі підтримали Тверського і відзначили, що "більшовики боролися за це майже 100 років".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...