Всіх одним махом: "Укрзалізниця" підступно вдарила по спекулянтах та доброчесних українцях

Укрзалізниця призупиняє повернення квитків через інтернет.

"Укрзалізниця"на період новорічно-різдвяних свят – від 15 грудня до 15 січня, скасувала повернення квитків через Інтернет та оформлення групових заявок, аби запобігти зловживанням. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

Мета цієї заборони – не допустити спекуляцій, зловживань з квитками та уникнути штучного дефіциту у період свят

Окрім того, будуть діяти обмеження щодо оформлення групових заявок на пасажирські перевезення, які переважно здійснюють туристичні фірми. Зокрема, групові замовлення квитків можна буде оформлювати лише за наявності вільних місць у додаткових поїздах.

В "Укрзалізниці" пояснюють, що велику частину квитків викуповується в інтернеті у перші хвилини відкриття продажі. Вже перед відправленням поїзда, більша їхня частина повертається у продаж. За словами представників компанії, за такою схемою квитки викуповують оптом, а потім перепродують їх.

Щоб уникнути зловживань, з 15 грудня по 15 січня через онлайн-систему продажу квитків проїзні документи можна буде лише придбати. Для того, щоб їх повернути, необхідно буде звернутися до залізничної каси, – наголосили в "Укрзалізниці".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...