Всього лиш "підвищення навичок взаємодії"?: США розпочинають тактичні навчання поблизу берегів КНДР - Злий Одесит

1 червня ВМС США розгорнули заходи щодо відпрацювання взаємодії двох АУГ в західній частині Тихого океану.

"У той час як на одному кінці світу голуби в паніці тікають від президентів, в іншому вступають в дію грізні авіаносні ударні групи." - пише у своєму блозі zloy_odessit, повідомляють Патріоти України.

Так-так, вчора, 1 червня, ВМС США розгорнули заходи щодо відпрацювання взаємодії двох АУГ в західній частині Тихого океану. Ну, ви зрозуміли, це під боком у Північній Кореї.

До складу АУГ входять:

- група "Карла Вінсона": авіаносець USS Carl Vinson (CVN 70), крейсер УРО USS Lake Champlain (CG 57) і есмінці УРО USS Wayne E. Meyer (DDG 108) і USS Michael Murphy (DDG 112);

- група "Рональда Рейгана" - авіаносець USS Ronald Reagan (CVN 76), крейсер УРО USS Shiloh (CG 67), есмінці УРО USS Barry (DDG 52), USS McCambell (DDG 85), USS Fitzgerald (DDG 62), і USS Mustin (DDG 89);

Так само в заходах беруть участь військові кораблі морських сил самооборони Японії, а саме: есмінець-вертольотоносець JS Hyuga (DDH 181) і есмінець УРО JS Ashigara (DDG 178).

Офіційні особи ВМС США запевняють, що заходи не пов'язані з бажання Білого дому стерти Пхеньян в пил, а лише є наслідком планової ротації і спрямовані на підвищення навичок взаємодії АУГ.

"І знаєте, охоче вірю! Спочатку відпрацюють взаємодію двох АУГ. Потім трьох, за участю авіаносця "Німіц", а потім ..." - пише zloy_odessit.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...