"Встали с колен, а повадки остались": Блогер про те, чому хамства і злочинів росіянам світ не вибачить

Як зазначає блогер, до захоплення Криму і війни на Донбасі росіяни стояли на колінах і світ шкодував їх як нетям. Всі їх п'янки, бійки, хамство відносили за рахунок неповноцінності людей...

Едуард Портников

Про це у своєму блозі пише Едуард Портников, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Прочитал небольшую заметку в Интернете. 6 россиян, среди которых были женщины, избили в отеле в Анталии. Никогда не был сторонником применения силы, особенно к отдыхающим, а тем более к женщинам. Конечно, каждая сторона будет отрицать свою вину и обвинять другую сторону. Но россиянам надо сделать вывод. Теперь им многое прощаться не будет.

Ну как же. Они встали с колен! Раньше, до захвата Крыма и войны на Донбассе россияне стояли на коленях и мир жалел их как несмышлёнышей. Все их пьянки, драки, хамство относили за счёт неполноценности людей, не умевших нормально ходить и видевших мир только на четвереньках. А теперь они встали в полный рост!

И мир никак не может понять - зачем материться без причины, хамить, напиваться каждый день. Зачем ходить голыми по пляжу, прикрываясь только флагом, а потом и его сбрасывать? Нет, я не говорю о всех россиянах, но отдельных представителей достаточно.

Но если вы все уж встали с колен, то ведите себя не как четвероногие. Да и с каждым днём мир никак не может понять, может вы вообще-то и не встали, а все еще ползаете на четвереньках? Ну признавайтесь!

Заставьте вашего 86%-го уйти с оккупированных территорий, выберите удобную позу на четвереньках, и мир снова будет вам многое прощать и жалеть как несмышлёнышей. Вот тогда можно будет и разгуляться!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...