"Втік через безгрошів'я", - зізнання спійманого бойовика "ДНР" (відео)

17 січня в КПВВ "Мар’їнка" оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби зі складу ООС затримали 19-річного бойовика НЗФ.

Про це повідомляє прес-центр ООС, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

У 2015 році тоді іще 16-річного юнака завербувала так звана народна міліція "ДНР" разом із товаришами по технікуму.

Пройшовши початкову військову підготовку, бойовик виконував завдання на блокпосту між Горлівкою та Донецьком, де і прослужив до кінця 2018 року. Зі слів затриманого, в його обов’язки входило чергування на блокпосту між містами Горлівка і Донецьк, огляд транспортних засобів та особистих речей громадян із систематичним вимаганням грошей у подорожуючих громадян в сумі від 100 до 2500 рублів РФ.

Крім цього оперативним співробітникам стало відомо, що за браком коштів наприкінці минулого року він разом зі своїм знайомим пограбував приватне помешкання в місті Горлівка, за що був затриманий так званою "поліцією ДНР".

Після відкупу в сумі 10 тисяч рублів РФ, родичі забрали його з райвідділу.

Згодом хлопець, зрозумівши, що на окупованій території йому нічого доброго не "світить", вирішив тікати на підконтрольну територію, де його й затримали бійці ЗСУ.

За даним фактом до Національної поліції направлено повідомлення за ознаками скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статтею 260 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань), дані внесено до ЄРДР, слідчі дії тривають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...