Втомилися від реклами? - У центрі Хмельницького на великому екрані транслювали порно (відео 16+)

Інцидент трапився 11 березня близько 18:00 на перехресті вулиць Кам'янецька та Гагаріна.

У центрі Хмельницького на екрані біля філармонії транслювали відео порнографічного характеру. Про це повідомили в Національній поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

На великому рекламному телеекрані, встановленому на будівлі поряд з зупинкою громадського транспорту, раптом почалася трансляція відеоконтенту порнографічного змісту, яка тривала кілька хвилин. Громадяни відразу почали скаржитися на таку «рекламу» як в соціальних мережах, так і в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 301 Кримінального кодексу України - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно - та відеопродукції, засобів її демонстрації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...