Вулична шаурма як фактор природного відбору: "Чому жертв отруєння зовсім не шкода", - письменник та режисер

Кілька днів тому в Києві отруїлися шаурмою близько ста чоловік...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише письменник і режисер Олег Ущенко, передають Патріоти України.

"І про шаурму. Знову купа людей потруїлася. Тільки зрозумійте мене правильно. Сам люблю готувати.

І шаурму робити пробую. Але те, що в нас називають шаурмою... Слухайте, туди вже навіть картоплю-фрі додають. Щоби здешевити за рахунок меншої кількості м'яса.

Ви собі не уявляєте, скільки я колись вклав зусиль, аби переконати племінників не купувати на вулиці ту кінчену шаурму. Нє, якщо ту, яку продають у Туреччині, то прошу дуже і смачного!

Тому мій висновок буде трохи жорстокий. Я не проти самої шаурми. Я проти тієї шаурми, яка продається в нас. От не шкода мені споживачів нашої вуличної шаурми. Зовсім не шкода."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...