Введено план ''Перехоплення'': У столиці прямо на вулиці лжекопи викрали двох дівчат

Викрадачі силоміць затягли дівчат у машину і відвезли у бік Харківського шосе.

У Києві у Дарницькому районі біля станції метро "Осокорки" викрали двох молодих дівчат. У столиці введено 2 лютого план "Перехоплення". Правоохоронці шукають двох чоловіків на Hyundai Accent, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Очевидці розповіли, що зловмисники представились співробітниками поліції і мали з собою вогнепальну зброю.

Викрадачі силоміць затягли дівчат у машину і відвезли у бік Харківського шосе. Один із "поліцейських" худорлявий, середнього зросту, у синій куртці, другий – повний, у темній куртці.

Правоохоронці шукають Hyundai Accent із двома дівчатами і двома чоловіками у салоні. Попередньо, викрадачі озброєні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...