Ви маєте це знати: Лікарі розповіли, як вберегтися від грипу

За даними Центру грипу, в Україні на ГРВІ захворіли 159 тисяч осіб, що типово для цієї пори року.

За три тижні січня активність грипу в регіонах України залишалася низькою. Смертей через ускладнення від грипу не було, - йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я у Facebook, передають Патріоти України.

За даними спільного бюлетеня ВООЗ та Європейського Центру з контролю за хворобами, в країнах Західної, Північної та Південної Європи активність грипу підвищилася. Були виявлені віруси грипу обох типів - В і А.

У МОЗ підкреслили, що найкраща профілактика грипу - вакцинація. "Зробити щеплення від грипу ніколи не пізно. Це зменшує ризик захворіти на грип та ризик серйозних ускладнень, госпіталізації і смерті", - зазначили у відомстві.

Більше порад, як уберегтися від грипу, дивіться в інфографіці:
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...