"Ви нас вразили": Посол США зізналася, чому американці насправді підтримують Україну

Сполучені штати Америки дивляться на Україну як на країну, яка їх вразила у 2014 році.

Марі Йованович

Про це посол США Марі Йованович розповіла в інтерв'ю ТСН, передають Патріоти України.

"Ми бачимо країну, люди якої сказали: "Ми хочемо вибирати наше майбутнє. Ми - частина Європи. Ми хочемо бути частиною Європи, адже ми віримо в європейські цінності та ми втілюємо їх у життя. Ми хочемо уряд і лідерів, які поведуть нас європейським шляхом, навіть якщо це буде складно". І ви знаєте, американський народ зрозумів це", - підкреслила вона.

Також вона додала, що це видно навіть у допомозі США для України в різних сферах, не тільки в безпеці. "Ми справді дуже підтримуємо Україну - тому що ми віримо в країни, які хочуть керувати своєю долею. Україна - демократична, перспективна та безпечна - тут, у серці Європи, саме така Україна надійний партнер для США. Країна, наш політичний союзник, гарант безпеки, країна, з якою у нас надійні комерційні зв'язки - це було б корисно нам обом, адже у нас спільні інтереси", - підкреслила Йованович.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...