"Ви знаєте як Росія активно захоплює залізниці в інших країнах? Я вам розповім", - аналітик

Схема діє так. У країнах де проводять реформи і де нема зайвих коштів на оновлення власного парку вагонів заходять російські залізничні компанії.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Дмитро Вовнянко, передають Патріоти України.

"Росіяни пропонують взяти залізничні перевезення на себе – у них з вагонами все ОК. Потім західні партнери і кредитори починають вимагати приватизації залізниць, бо вони збиткові…

У задачі запитується – хто їх тоді приватизує? Правильно, російські компанії. Що далі? А далі раптом може статися так, що там – вагонів не вистачає, там – залізничне полотно ремонтують, там – робочі страйк оголосили… Коротше раз – і вся залізниця встала. Навіть на пару днів. Це багато?

Ну, аби ви розуміли, дії червоних партизан у війну викликали лише 24% перерв у транспортному сполученні, від загальної кількості перерв. Німці цю шкоду оцінили як нищівну. Зрозуміло?

Але аби склалася ситуація, за якої ринок почнуть опановувати російські перевізники, треба дрібниці – аби залізниця конкретної країни перестала оновлювати вагони і рухомий склад.

А тепер запитання. Лазять українськими залізницями вагони російських компаній? Відповідь – до бісової мами. Ба-більше того, у травні цього року РНБО ПРИМУСИЛА Федеральну вантажну компанію Росії вивести з України свій рухомий склад, і та його, схоже, вивела. Але соррі, на ринку залишилося до фіга вагонів, які належать компаніям з Кіпру, Віргінських островів, та інших офшорок, зв’язок яких з РЖД встановити може лише спеціальне розслідування.

А є в нас сила, яка постійно вставляє палки в колеса Укрзалізниці і тим заважає їй проводити оновлення? Ага, є. Це Міністерство інфраструктури на чолі з міністром Омеляном, яке замість займатися автошляхами і їхніми проблемами (проїдьтеся машиною в напрямку від Полтави до Краснограду), займається вічною війною з Укрзалізницею.

І щойно – здобуло успіх. Голова Укрзалізниці Войцех Балчун таки подав у відставку.

А хто такий Володимир Омелян? А це людина яка керувати інфраструктурою прийшла прямісінько з МЗСу. Де свого часу досягла неймовірних успіхів у вибудовуванні стосунків з РФ.

А ще це людина, яка щойно ледь не зірвала угоду з Ryanair, втягнувши Україну у грандіозний скандал.

Отак. Думайте."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...