Вибачення дня: "А як би на місці Порошенка вибачалися Тимошенко і Гриценко", - Палій

Президент Порошенко вибачився за те, що за тиждень не розбив російську армію.

Можна собі тільки уявити, як би могла вибачатися Тимошенко, якби була на це здатна: «Вибачте мене за те, що пускала сльози про незалежний курсі, і лягла під Путіна за півгодини, ще на 11 років наклала важку данину на країну», - пише у своєму блозі історик і блогер Олександр Палій, передають Патріоти України.

Він зазначає, що далі Тимошенко попросила б прощення за те, що нахвалювала свій «Український прорив», а зробила стрибок у прірву - забезпечивши своєю клептоманією і безглуздям друге найбільше падіння економіки в світі - мінус 14,8%. Далі попросила б прощення за те, що на фото одягала віночок, а підставила країну під війну - зірвала вступ в НАТО і забезпечила найнижче в світі фінансування армії - 0,81% ВВП. Попросила б прощення, що розповідала про банду Януковича, а при першій нагоді почала ділити з ним країну за планом Путіна-Медведчука, позбавляючи українців усіх прав на своїй землі.
Олександр Палій зазначає, що можна собі також уявити, як би вибачався, наприклад, Анатолій Гриценко. Напевно, попросив би вибачення, що він перед війною залишив Україну без армії, підставив країну під удар ворожої авіації, розбазаривши за копійки безліч зброї. Перепросив би, що її частину, тисячу ПЗРК і мільйон автоматів, навіть не продав, а так, просто знищив, за похвалу міжнародних партнерів. Перепросив би, що в 2008 році закликав не подавати заявку на членство в НАТО, щоб «не ставити в незручне становище наших міжнародних партнерів».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...