Вибори наближаються: На Донеччині нардеп "віджав" керівництво партійною організацією у місцевого депутата

Сумно в даному випадку, що цей гадючник дійсно курується АП і діє з благословення президента...
Олег Недава

Нардеп від БПП Олег Недава "віджав" керівництво обласним осередком партії «Наш край» у депутата Донецької облради від ПР Сергія Третьякова, який очолював цю партію раніше. Про це повідомляє журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Далі- мовою оригіналу:

"В принципе, ничего сенсационного в этом нет. Недава и так по факту давно курировал ячейку «Нашего края» и развивал в Донецкой области эту партию, хоть сам и состоит в БПП. Но Третьяков решил не уступать и устроил скандал. На своей странице в ФБ он написал пост, в котором обвинил Недаву в захвате партийной ячейки, а также подтвердил, что партия «Наш край» – это проект администрации президента.

Прекрасная иллюстрация к пословице «вор у вора дубинку украл». Енакиевский браток, ставленник Иванющенко Олег Недава отжал партийную должность у регионала, а тот внезапно прозрел и стал сливать бывших соратников, сознался, что его партия на самом деле – спойлер, проект АП.

Особенно смешно читать, как Третьяков пытается обставить свои терки с Недавой в героическом свете. Пишет, что ему «за державу обидно», что «он не может молчать», хотя до того, как у него отжали ячейку, молчал несколько лет и за державу обидно не было. Сначала пишет, что его отстранили от руководства, и тут же через несколько предложений пытается вывернуть все так, как будто сам уходит якобы из принципа. Регионалы, конечно, умеют развеселить.

Печально в данном случае, что этот гадюшник под названием «Наш край» действительно курируется АП и действует с благословения президента."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...