"Вибори" в "ДНР": "Народний губернатор Донбасу" похизувався "підтримкою Путіна"

«Народний губернатор Донбасу» Павло Губарєв заявив, що був з візитом в Москві, де заручився підтримкою необхідної для участі в «виборах в ДНР» не тільки представників Кремля, але і силових структур.

Як передають Патріоти України, в своєму Telegram-каналі Губарєв пише: «Я встречался с чиновниками из Администрации президента, с генералами и депутатами Государственной думы, с людьми из близкого окружения президента Владимира Путина и с редакторами ведущих СМИ. Я из первых рук знаю, что из Москвы все выглядит совсем не так, как нам говорят советники Пушилина, сидящие на „Пушкина, 7б“. Я знаю, что у меня и моей команды есть весомая поддержка и в силовых, и в чиновничьих кругах в Москве, и эта поддержка не пропадет, даже если меня снимут с участия в выборах (такой вариант прорабатывается сейчас Пушилиным и людьми, которые за ним стоят в Москве)».

Крім того, він зазначив, що РФ не має наміру повертати окуповану територію Донбасу Україні: «Коллеги из Москвы знают, что я и моя команда хотим и готовы работать командно, в том числе „рука об руку“ с Администрацией президента, а также в рамках гуманитарной работы правительства России (а она будет усилена). Мы хотим расширять сотрудничество с регионами и бизнес-сообществом России. Мы добьемся выхода из изоляции. Мы молоды, компетентны и мы точно не будем вас обманывать».

При цьому Губарєв звернувся до свого конкурента - і.о.ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна і запропонував йому «зустрітися в чесному поєдинку»: «Хочу сказать что-то и команде Дениса Пушилина, которая так хочет устранить меня из конкурентного поля. Вы реально хотите остаться в истории только как „МММ“ и чинуши, глухие к мнению народа? Будьте мужественны и благородны. Не бойтесь сойтись в честной борьбе, ваши же избиратели это оценят! Вы же верите, что победите? Так зачем „отжимать“ моих соратников и оппозиционные вам СМИ? Зачем пугать карами из Кремля?».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...