"Вибори, вибори...", або "Хто більше?": Тимошенко обіцяє повернути всі заощадження вкладників Ощадбанку СРСР

І станеться це, як стверджує політик, в перший же місяць після виборів.

Протягом наступних п'яти років новий президент України (якщо ним стане ЮВТ) зможе повернути всі заощадження вкладників Ощадбанку СРСР. Про це заявила кандидат у президенти і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, передають Патріоти України з посиланням на партійний сайт.

За її словами, за часів, коли вона очолювала Кабмін, процес компенсації вже починався. Частина громадян України отримала тисячу гривень, частина - ні. «Відновлення справедливості» не відбулося, тому що влада «все це закрила тоді». «Вони не хотіли, щоб люди відчули, що в країні може бути справедливість», - сказала Тимошенко.

Той факт, що чинна влада називає такі проекти махровим популізмом, обурює претендента на найвищу посаду в країні. «Чому вони для себе нічого не шкодують, а у людей можна все забирати і повернення справедливості потім називати популізмом», - запитує вона.

У разі обрання її президентом, стверджує Тимошенко, її в благих намірах вже ніхто не зупинить. Всі заощадження Ощадбанку з радянських часів будуть проіндексовані. І станеться це, стверджує політик, в перший же місяць після виборів.

Крім того, відповідно до обіцянок кандидата, відновиться практика разової допомоги при народженні дитини: при народженні першої дитини - 50 тис. грн, другого - 100 тис. грн, а після народження третьої і більше - 150 тис. грн.

За рахунок проведення пенсійної реформи Тимошенко планує збільшити пенсії. За 2-3 місяці це вийде, вважає кандидат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...