Вибори, вибори..: Садовий пояснив, чому не підтримав Гриценка

На думку Андрія Садового, «Самопоміч» - одна з найрозвинутіших партій в Україні - повинна мати свого кандидата у президенти.

Андрій Садовий

Мер Львова та кандидат у президенти Андрій Садовий розказав, чому досі не об’єднався із командою Анатолія Гриценка на президентських виборах, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

«Президент може бути тільки один. Ми не Швейцарія, де кожного року обирається нова особа. Парламентська кампанія уможливлює об’єднавчий процес для того, щоб бути хедлайнером і на наступних виборах фактично взяти більшість в парламенті. Ось така мета стоїть», - сказав Садовий.

Стосовно виборів президента, коли він оголосив свій намір йти на вибори, «Самопоміч» його підтримала. «Тож я маю намір йти і перемагати. Але я толерантно спілкуюся зі всіма, хто має демократичні погляди. Я переконаний, що наше дебатування з Анатолієм Степановичем приверне увагу і збільшить наше поле підтримки. В цивілізованому світі важливі дебати, щоб ми побачили у кого яка команда, де ми в поглядах маємо однакові думки, де є якісь розбіжності», - каже Садовий.

Кандидат заявив, що має зобов’язання перед колегами, які його висували. «Я переконаний, що можу зробити багато для країни. Звичайно, я слухаю всіх, але приймаю рішення самостійно», - підкреслив він.

Садовий наголосив, що його партія - одна з найрозвинутіших партій в Україні з чіткою структурою і ідеологією. «Як ви собі уявляєте, що «Самопоміч» не має свого кандидата на виборах президента? Можливо, Петро Олексійович і його брати по цеху цього хотіли би, але люди, які представляють демократичний спектр, хотіли б мати свого президента…», - резюмував кандидат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...