Вибух у Донецьку: Очевидці розповіли жахливі подробиці

9 березня вдень на Текстильнику, розташованому в Кіровському районі окупованого Донецька, вибухнув рейсовий мікроавтобус, що прямував з центральної частини міста до «нульового» блокпоста в Мар'їнці.

Очевидці відзначають, що біля кафе «СРСР» на вулицю Бахметьева прямо перед автобусом вискочив молодий хлопець, який підбіг до автобус, що зупинився, відкрив задні двері, заглянув в переповнений салон і став кричати: «Допоможіть - мене переслідують!», передають Патріоти України.

У цей момент його буквально притисла до автобусу легкова машина і пасажири помітили, як він поліз у внутрішню кишеню куртки, витягнув гранату і висмикнув з неї чеку.

Постраждала пасажирка маршрутки зазначає: «Хлопець підірвав себе, а пасажирів накрило осколками. Молода жінка, яка стояла на вході, теж загинула. "Швидку" ледве дочекалися. Ніхто не повідомив моєму чоловікові, хоча я просила, що зі мною сталося. Увечері чоловік подзвонив в МГБ і там йому сказали, що мікроавтобус, в якому я їхала, вибухнув - мене треба шукати в травматології».
Ще одна постраждала додала: «Я сиділа біля вікна. Скло посікло особа і порізало очі».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...