Вибух у Росії: Під завалами будинку в Магнітогорську можуть перебувати десятки людей

Було опубліковано список розшукуваних мешканців 10-поверхового будинку.

Під руїнами будинку, який обвалився від вибуху 31 грудня в Магнітогорську (Росія), можуть перебувати до 40 осіб, - повідомляють в МНС РФ, передають Патріоти України.

Надзвичайники назвали імена мешканців, яких розшукують: Ксенія Веряскіна, Марина і Денис Шубіни, Андрій і Ольга Баталови, Андрій Синебрюхов, Ольга Анісімова. Також розшукуються Сергій Кутепов і його дівчина, які були в гостях у будинку, який вибухнув.

Також МНС шукає Галину Овчіннікову, Івана Фокіна, Володимира і Ніну Анашкевич, Санію Валєєву, Неллі і Данила Тінібаєвих, Андрія, Дмитра і Олену Кремлева, чоловіка на ім'я Віктор, Уляну і Тетяну Антілових.

У надзвичайному відомстві закликали цих людей вийти на зв'язок з МНС.

Крім того, в списку МНС позначені загиблі люди і ті, що вижили, а також мешканці будинку, інформації про яких немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...