"Вибухова" Меган: Проти дружини принца Гаррі готують змову

У Букінгемському палаці придворні побачили в герцогині Сассекській загрозу для трону та розробляють план, щоб її скинути.

Меган Маркл може потрапити найближчим часом у вкрай неприємну ситуацію. Так, проти дружини принца Гаррі готують змову. Про це повідомляє інформаційний портал Mirror, передають Патріоти України.

Біограф англійської королівської сім'ї Ганна Пастернак заявила, що у Букінгемському палаці якісь "люди в сірому" побачили в герцогині Сассекській загрозу для трону та розробляють план, щоб її скинути.

"Я переживаю за Меган і Гаррі. Я боюся, їх зірка підніметься так високо, що придворні, яких принцеса Діана називала "людьми у сірому", стануть загрозою для спадкоємця. Меган як граната, яку кинули в цю архаїчну систему. Вибухи вже почалися і, я думаю, ще продовжаться", - зазначила Пастернак.

Проте письменниця сподівається, що люди все ж таки побачать у Меган Маркл добру, дотепну і гідну жінку. Адже вона стверджує, що насправді всі розмови щодо герцогині є звичайним наклепом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...