"Вибирали собі нових "рибок" на яхти": Вибір Міс РФ викликав здивування у мережі (фото)

У суботу, 14 квітня, в концертному залі Барвіха Luxury Village російської столиці в 26-й раз пройшов фінал конкурсу краси «Міс Росія».

Так, “Міс Росія” в 2018 році стала 18-річна учасниця з Чуваської Республіки Юлія Полячіхіна, - повідомляє офіціальній сайт конкурсу, передають Патріоти України.

18-річній студентці журфаку з Чувашії Юлії Полячіхіній дісталася найдорожча корона в світі – ціною за $1 млн, яку зроблено з білого золота, діамантів, рубінів, сапфірів і перлів компанією Mercury.

Також їй вручили банківську карту від Банку Російський Стандарт на три мільйони рублів і новий автомобіль Hyundai Solaris.

1-й віце-міс Росія 2018 стала Віолетта Тюркіна з Бєлгорода, звання 2-й Віце-міс завоювала Наталія Строєва з Якутії. Їм вручили гранти на навчання в будь-якому вищому навчальному закладі.

Природньо, що така подія не змогли залишити без уваги користувачі в соцмережі:

“Невже у нас красуні перевелися? Іншого разу дивишся на конкурси краси і нічо не розумієш … По вулиці йдеш: краса на красі! А на конкурсах … Незрозуміло?”, “От цікаво ЩО знайшли? Вона ніяка! Морди багато, очей мало, що не породиста“, ”За якими критеріями був вибір “, ”Ой! А чому не губата блондинка ?!“, 2Красива і розумна дівчина! Заздріть злидні!“, ”Типаж Насті “Рибки)”, “Мабуть з усіх вона виявилася пристойною”, “А взагалі подивитися б на тих, хто їх обирає. Сидять дядьки пузаті, а для них будь-яка молода, красунею здається”, ”головне це де пройшла церемонія! А пройшла вона в Барвисі, тобто на Рубльовці. А суддями були олігархи, які вибирали собі нових “рибок” на яхти“, – обговорюють користувачі модний конкурс.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...