Видавав за живу: З'ясувалося, навіщо росіянин намагався провезти в Україну мертву дружину

Справа виявилася, як і завжди, саме в грошах.

23 жовтня в Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" затримали росіянина, який віз в машині труп власної дружини і видавав його за живу пасажирку. Тіло він планував поховати в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Як виявилося, таким чином чоловік планували зекономити на юридичних формальностях і на витратах, пов'язаних з перевезенням тіла спеціальним автомобілем. Тому і прийняв рішення скористатися темним часом доби і провезти труп як пасажира. Про це розповів прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.
"Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному Гоптівці пункті пропуску "Нєхотєєвка", в свою чергу, не побачили в переміщенні трупа таким чином нічого дивного, і після всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ", - повідомили в Держприкордонслужбі України.

Спікер Національної поліції Харківської області Олена Баранник зазначила, що машину з тілом не пропустили на територію України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...