Видавав за живу: З'ясувалося, навіщо росіянин намагався провезти в Україну мертву дружину

Справа виявилася, як і завжди, саме в грошах.

23 жовтня в Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" затримали росіянина, який віз в машині труп власної дружини і видавав його за живу пасажирку. Тіло він планував поховати в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Як виявилося, таким чином чоловік планували зекономити на юридичних формальностях і на витратах, пов'язаних з перевезенням тіла спеціальним автомобілем. Тому і прийняв рішення скористатися темним часом доби і провезти труп як пасажира. Про це розповів прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.
"Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному Гоптівці пункті пропуску "Нєхотєєвка", в свою чергу, не побачили в переміщенні трупа таким чином нічого дивного, і після всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ", - повідомили в Держприкордонслужбі України.

Спікер Національної поліції Харківської області Олена Баранник зазначила, що машину з тілом не пропустили на територію України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...