Вигадав "скрепну схему": Російський письменник-пропагандист, збираючи пожертви для "ЛНР", став мільйонером

Російський пропагандистський письменник із Санкт-Петербурга, любитель Сталіна і соратник бойовиків "ЛНР" Ігор Пихалов придумав схему, як збагатитися за рахунок "збору допомоги ополченцям Донбасу" і вже кілька років забезпечує собі цим комфортне життя.

Про це розповів блогер, який пише під ніком Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.

Він повідомив, що Пихалов з'явився на окупованій Луганщині в "батальйоні "Зоря" ще в 2014 році. "Він дуже різко став писати блоги про варварів-українців, злісних фашистів і карателів-нацгвардійців... От тільки Ігорьок не забував наприкінці кожної публікації додавати свій номер картки для допомоги мешканцям Донбасу і їхнім "захисникам". Позиціонував себе супер-воїном і спадкоємцем "дєдиваєвалі", а реально лише декілька разів виїжджав на місця бойових дій", - пише блогер.

Він зазначає, що за декілька місяців своїх "гастролей" Донбасом Пихалов вирішив, що йому для піару вже досить фотографій із "передової" і повернувся в Росію, де вже впродовж 4 років не забуває писати про "звірства" українських Збройних Сил, Нацгвардійців і добробатів". При цьому все так само вказує номер своєї банківської картки "для допомоги бійцям".

"Але найцікавіше, що у всіх групах терористів у соціальних мережах бойовики так званої "ЛНР" так і не можуть зрозуміти, кому і як допомагає "воїн-істерик" Ігорьок і куди пішли мільйони рублів допомоги. А славний писака Пихалов говорить про провокації і підступи агентів СБУ, які його в цьому звинувачують. Ось така вона, російська дружба, а простими словами - заробіток упродовж 4 років", - зазначає Штірліц.

Водночас він повідомляє, що в одній із публікацій бойовик із позивним "Пітер" обіцяє при зустрічі з письменником у Пітері "розбити його обличчя і його новий автомобіль Мерседес".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...