"Виглядали вони як утирки": Відомий американський хокеїст різко відгукнувся про росіян

На думку американця, російські жінки або прекрасні, або потворні, а російські чоловіки не вирізняються смаком і люблять "понти".

Раян Вітні

Таку думку висловив американський хокеїст Раян Вітні, який виступав раніше за ХК "Сочі", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"У Росії жінки або шикарні, або повні замазури, середини немає. Є або огидні, або справжні бомби. Або Анна Курнікова, або чорнобильський виродок з трьома очима", — заявив він.

Також американець був здивований смаком російських чоловіків. "Так, у них квартири розміром з ванну, і при цьому вони водять Мерседеси, всі обвішані Louis Vuitton і Gucci. І носять Abercrombie&Fitch, там цю марку важко купити, і всі її носять, а я думаю: "Ви що, придурки?". У нас у "Сочі" росіяни носили спортивні штани і футболки за сім тисяч доларів, але стриглися в місцевій перукарні за 500 рублів. Виглядали вони як утирки", — зазначив хокеїст.

Вітні грав у Континентальній хокейній лізі (КХЛ) у сезоні 2014/15 за "Сочі". Також він виступав за такі клуби Національної хокейної ліги (НХЛ), як "Піттсбург Пінгвінз", "Едмонтон Ойлерз", "Флориду Пантерс" і "Анахайм Дакс". Є срібним призером Олімпійських ігор у Ванкувері (2010) у складі збірної США.

У жовтні минулого року Вітні і ще один колишній хокеїст Пол Біссоннетт запустили подкаст Spittin 'Chiclets. Спортсмени в ефірі без цензури обговорюють НХЛ і пов'язані з хокеєм теми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...