"Вийміть скло з вікон!": Віце-прем'єр викликає поляка "на килим" через методи боротьби із задухою від "Укрзалізниці"

Віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе шокована умовами, в яких люди в ці спекотні останні дні вимушені перебувати, подорожуючи потягами «Укрзалізниці».

На своїй сторінці у «Фейсбук» чиновниця розповіла історію про те, як люди, подорожуючи з відпустки, через нестерпну спеку вимушені були виносити вікно у вагоні, передають Патріоти України.

«Поїзд 297 Херсон-Київ, що сьогодні прибув до Києва, вагон 12... Спека надмірна протягом всієї подорожі - вікна не відчиняються, кондиціонер не працює... Пасажири в задусі; когось, хто їхав після недавньої операції на серці, ледве відкачували всю дорогу; провідник від спеки просто знепритомнів. На якійсь із станцій довелося викликати швидку. Пасажири ніби й не розгубилися - дзвонили на гарячу лінію «Укрзалізниці», а звідти порадили - увага!: вийняти скло з вікон! Так і зробили....добралися», - написала вона.

Климпуш-Цинцадзе додала, ще тепер чекає звіту очільника «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна на засіданні уряду.

«Конкретики вистачає для запитань, на жаль, не лише з цієї показової історії», - додала вона.

У свою чергу в коментарях до посту віце-прем’єра міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що відповідь на цю історію одна – «негайне звільнення керівництва УЗ».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...