Вийняли скло із вікон: Стало відомо, яке продовження отримала скандальна історія із несправними кондиціонерами в вагоні "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" звільнила керівництво вагонного депо за несправність системи кондиціювання повітря в поїзді з Херсона до Києва.

Таким чином залізничники відреагували на публікацію в соцмережі Facebook віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе, передають Патріоти України.

"У вагоні № 12 поїзда № 297 кондиціонер не працював через незадовільну роботу ВАТ "Дніпровагонрембуд", з яким "Укрзалізниця" за результатами тендеру уклала угоду на виконання сервісних послуг з ремонту і підготовки до експлуатації систем кондиціонування повітря. Працівники ПАТ "Дніпровагонрембуд" відремонтували систему кондиціонування повітря в цьому вагоні 01-03.08.2017. На жаль, система кондиціонування вийшла з ладу вже під час першого рейсу: стався витік холодоагенту з системи кондиціонування повітря. Зараз цей вагон виключений зі складу поїзда, оформляються відповідні претензії до ПАТ "Дніпровагонрембуд". ПАТ "Укрзалізниця" спільно з філією "Пасажирська компанія" починає роботу з припинення дії укладеної угоди з ПАТ "Дніпровагонрембуд" як з виконавцем, який не зміг надати якісні послуги", - відзначили на сайті компанії.

За словами міністра, провідник від спеки втратив свідомість і на одній зі станцій довелося викликати "швидку допомогу". Однак в "Укрзалізниці" повідомили, що, за висновками медиків, він втратив свідомість через харчове отруєння і вже проходить лікування в житомирській лікарні.

При цьому в "Укрзалізниці" зазначили, що усвідомлюють свою відповідальність за ситуацію, що склалася. "Після оперативного розгляду прийнято рішення про звільнення з займаних посад начальника, заступника начальника та головного інженера пасажирського вагонного депо Київ-Пасажирський", - сказано в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...