Використав як ганчірку: Путін ляпнув, що його прес-секретар Пєсков "несе пургу"

Президент РФ Володимир Путін заявив, що не контролює публічні висловлювання свого прес-секретаря Дмитра Пєскова.

Дмитро Пєсков і Володимир Путін

Про це Путін сказав в інтерв'ю американському телеканалу NBC, розшифровка якого опублікована на сайті президента РФ, передають Патріоти України.

Журналіст запитав Путіна про заяву радника Кремля з питань кіберпростору Андрія Крутських на тему того, що Росія "буде на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі". Журналіст попросив президента РФ роз'яснити, що Крутских мав на увазі.

"Какой‑то человек сказал о своем отношении к нашим контактам и работе в определенной сфере с нашими зарубежными партнерами, в данном случае США. Да я понятия не имею, что он сказал. Вы у него и спросите тогда, что он имел в виду. Неужели Вы думаете, что я контролирую все?" - відповів Путін.

На репліку журналіста про те, що Крутських - радник адміністрації президента з кіберпитань, російський лідер заявив: "Ну и что? У нас две тысячи сотрудников администрации, неужели Вы думаете, что я каждого контролирую? Вон Песков сидит напротив, мой пресс-секретарь, он несет иногда такую "пургу", я смотрю по телевизору и думаю: чего он там рассказывает? Кто ему это поручил?".

"Я понятия не имею, что он сказал, ну Вы у него спросите. Вы думаете, что я должен комментировать все, что говорят сотрудники администрации либо правительства, что ли? У меня своя работа", - додав Путін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...