"Використовувати неповнолітніх в якості солдатів, інформаторів і живого щита": Дітей "ЛДНР" вчать на смертників

У школах ОРДЛО все більше акцент ставиться на військових навичках, а не освіті.

31 серпня в «ДНР» проходила акція пам’яті дітей загиблих у війні на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на Depo.UA.

Тільки сепаратисти замість того, щоб насправді вшанувати пам’ять дітей, вбивали в голову, що це вина «українських карателів».

При цьому, відзначає видання, на території фейкових республік діють різні дитячі «добровольчі батальйони», «кадетські корпуси», «військово-патріотичні табори», куди набирають хлопчиків і дівчаток у віці від 10 до 17 років.

«В цих організаціях діти не вивчають мови, математику і біологію. Вони вивчають історію Росії в інтерпретації православних істориків, види стрілецької зброї, правила ведення бою та розвідки в тилу противника, стрільби і мінування. Будь-який учень подібного закладу може замінувати припаркований автомобіль, вміє стріляти та розбирається у вибухових пристроях», – йдеться в статті.

Така обробка дітей сепаратистами обумовлена масовим дезертирством і звільненням бойовиків. «головною метою «керівництва» так званих «ЛДНР» є поповнення цих рядів, в тому числі й дітьми», – йдеться в статті.

Також видання нагадало, що ватажок терористів ОРДО Олександр Захарченко нещодавно видав «указ», що дозволяє використовувати неповнолітніх в якості солдатів, інформаторів, у вигляді живого щита.

«Звичайно, після таких методів виховання та «указів» можна влаштовувати пам’ятні акції і звинувачувати в усьому «українських каратєлєй», – пише видання.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...